Lecții de echitație

Echitație pentru copii

Este important să învăţăm copiii să practice un sport, pentru sănătatea lor fizică, dar şi pentru echilibrul psihic. Prin echitație, copiii învață să se apropie de cal și să-l cunoască, simt interacțiunea cu el și fac primul pas spre construirea unei relații de parteneriat, bazată în primul rând pe sentimentul de încredere – în propriile forțe, dar și încrederea în capacitatea de înțelegere și ascultare a calului.

Echitație pentru adulți

Prin dobândirea capacității de a-ți controla emoțiile și de a coopera cu un animal atât de mare și puternic, va crește în mod inevitabil încrederea în sine a celui care practică acest sport. Un cal te urmează prin încrederea pe care i-o inspiri, nu prin faptul că îi ordoni, cu alte cuvinte va trebui să înveți să construiești o relație bazată pe autoritatea câștigată, și nu cea impusă. Așa funcționează leadership-ul natural.

Echitație de performanță

Clubul sportiv de echitație Equester Riding Club asigură antrenamente specifice pe zona de dresaj academic și sărituri peste obstacole, sub îndrumarea antrenorului specializat pe domeniul echitației de performanță. Sportivi antrenați la Equester au participat la competiții naționale și regionale, alături de caii noștri legitimați în disciplina “Show jumping”.

Pentru programari folositi formularul online

În cazul în care ai nevoie de alte detalii sau informații suplimentare, îți răspundem bucuroși la orice întrebare transmisa prin formularul de contact

Meniu
ro_RORomanian