Equester, sport pentru Viață!

Câteva cuvinte despre noi

Clubul de echitaţie Equester este locul ideal care facilitează reconectarea cu Viaţa şi Natura, prin învăţarea unui sport nobil şi crearea unei relaţii armonioase, de parteneriat şi prietenie, cu caii.

Situat într-o zonă liniștită, cu câmpii înverzite și aer curat, centrul de echitație își desfășoară activitatea în cadrul bazei ecvestre din localitatea Voinești, la aproximativ 14 kilometri distanță de Iași.

Clubul a luat ființă în primăvara anului 2009, din dorința de a oferi posibilitatea de a petrece un timp de calitate în aer liber, împreună cu familia sau prietenii, un timp care să contribuie atât la sănătatea fizică a oamenilor, dar și la echilibrul lor psihic.

În prezent, centrul dispune de un grajd modern, care găzduiește 19 cai frumoși, bine îngrijiți, dintre care șase sunt antrenați special pentru lecții de echitație.

Equester club de echitatie - calarie Iasi
Caii noștri
Să-l cunoaștem pe Rival

Rival

Equester Iasi - scoala de calarit Iasi

Nadim

Markanz - lectii calarie copii - Equester Iasi

Markanz

Să-l cunoaștem pe Simplon

Simplon

Viziunea managerului

“Echitația este o formă de artă care implică comunicarea între om și cal. Un călăreț iscusit ar trebui să își cunoască foarte bine partenerul.
Cel mai important aspect în echitație este încrederea. Prin înțelegere, răbdare și coerență, încrederea calului poate fi câștigată. Persuasiunea blândă, și nu forța, este ingredientul secret pentru echitație.

Ne dorim să încurajăm și să promovăm echitația, de accea Clubul sportiv Ecvestru Equester se adresează tuturor iubitorilor de cai și celor care iubesc acest sport. Baza noastră sportivă este locul ideal unde iubitorii de cai pot veni să se antreneze sau pur și simplu să se relaxeze departe de agitația orașului.” – Marius Rață, Manager Equester

Activități
Clubul sportiv Equester - lectii de calarie copii Iasi

Echitație pentru copii

Echitatie pentru adulti - Clubul Equester

Echitație pentru adulți

Terapia cu cai la copii - Equester Iasi

Hipoterapie

Equester Riding Club teambuilding -tarife

Teambuilding alături de cai

Autorizații

Club Sportiv Ecvestru Equester Iași – sediul social: Baza Hipică Voinești;

Inregistrat în registrul persoanelor juridice prin Sentința civilă nr. 37/A/25.02.2010 a Tribunalului Iași – Cod fiscal nr. 26682882;

Cont RO87RZBR0000060019385344, deschis la Raiffeisen Bank Iași.

Clubul de echitație Equester deține Certificatul de înregistrare sanitar-veterinară nr. 25/09.04.2019;

Cod exploatație: RO 1002280536;

Clubul este atestat cu Cerificatul de Identitate Sportivă nr. 0055142, având cai legitimați în disciplina Sărituri peste obstacole.

Menu