Teambuilding alături de cai

Un teambuilding inedit

Care este acel “ingredient secret” care asigură eficiența activităților de teambuilding? E ceva mult mai mult decât jocuri de echipă sau încurajarea nevoii de socializare a unui grup de oameni, la o cină corporativă. E acel “ceva” care face ca efectele unei astfel de acțiuni să fie vizibile pe termen lung.

Pentru rezultate concrete în ceea ce privește dezvoltarea personală și “creșterea împreună” a membrilor unei echipe, poți lua în calcul o idee inedită de teambuilding: ieșiri în aer liber, la călărit.

Caii ne învață despre curaj, depășirea propriilor limite, determinare și încredere. În același timp, ne dăruiesc o alternativă excelentă de relaxare și deconectare.

Teambuilding "Champions"

Equester Teambuilding Champions

Teambuilding "Running Free"

Equester Teambuilding Running Free

Teambuilding "The Long Shot"

Equester Teambuilding The Long Shot

Aptitudini dezvoltate prin echitație

În lucrul cu caii, oamenii simt emoții. Iar emoțiile puternice au puterea să schimbe profund modele de comportament deficitare.
Echitația se dovedește a fi o metodă excelentă prin care poți cultiva în mod special aptitudinile specifice unui team leader:
• Leadership natural;
• Abilitatea de a comunica și interacționa nonverbal;
• Capacitatea de a te impune;
• Capacitatea de a oferi încredere celorlalți;
• Capacitatea de a fi atent la un feedback, de a avea răbdare să îl aștepți.

Tipuri de exerciții

  • Exerciții de jos: a învăța să te apropii singur de cal, a învăța cum să îl faci să vină către tine, a învăța cum să-ți stăpânești emoțiile, a învăța cum să îl faci să te urmeze sau să urmeze un traseu predefinit, cu anumite borne;
  • Exerciții călare: a învăța să conduci calul, a-ți crește capacitatea de sincronizare a acțiunilor și capacitatea de coordonare.
Meniu
×