Simplon

Simplon este un partener de cursă lungă, născut în primăvara anului 2006. Este un cal de sărituri pe care îl îndrăgim tare mult, având un caracter puternic.

Simplon e mereu foarte expresiv și știe să îți câștige atenția, mai ales atunci când bate cu copita în boxă. Urechile, privirea, expresiile faciale sunt foarte convingătoare. E imposibil să nu ştii în ce dispoziţie e Simplon atunci când îl priveşti, pentru ca acest cal “vorbeşte” tare, răspicat şi pe înţelesul tuturor.

Pe Simplon îl propunem ca partener mai ales călăreților avansați care doresc să se inițieze spre performanță. Aceasta pentru că frumosul exemplar din rasa Oldenburg emană multă energie atunci când lucrezi cu el.

Caii Oldenburg sunt foarte apreciați datorită eleganței lor extreme, înălțimii înalte și capacității atletice superioare.

Cei care îl cunosc bine pe Simplon şi îl încalecă frecvent ştiu că trebuie să fie mereu atenţi, căci aşa mare şi blând cum e, e întotdeauna amator de o plimbare… programată sau nu. De aceea uşa boxei sale nu trebuie niciodată uitată deschisă, nici măcar atunci când îl pregăteşti ca să îl încaleci, căci va lua iniţiativa unei ieşiri exact când te aştepţi mai puţin.

Nivele: intermediar, avansat;
Activități: lucru la liber, sărituri obstacole, ieșiri teren variat, dresaj, competiții sportive;
Rasă cal: Oldenburg – cal de sport german;
Temperament: puternic, robust, cu personalitate;

Simplon - lectii de echitatie - Equester
Meniu
×